Home


English
Access your basket

 ::  Homepage  ::  List of features  :: 
Search ok
 ::  Contacts  ::  Help for professionals  :: 



 ::  Print the picture  ::  All Features  :: 
Add picture to basket


    
The choir viewed from the central transept. Side stalls were made under Louis XIV, during the redevelopment of the choir (which featured a jube). Panels that adorn the stalls describe scenes from the life of the Virgin. This space, inaccessible to the public, is the place of the celebration of the offices.
© St├ęphane Compoint
20121102-123
The choir viewed from the central transept. Side stalls were made under Louis XIV, during the redevelopment of the choir (which featured a jube). Panels that adorn the stalls describe scenes from the life of the Virgin. This space, inaccessible to the public, is the place of the celebration of the offices.
Term of use: On French territory only, exclusive rights to Bayard Presse group until December 2015.

     ::  Order this picture  :: 
Name*   Message :
Email* 
I have read and accept your Terms of use
I accept to be registered to your mailing list to be informed about your website news
Your order comes from:
from France
from abroad
* Needs fields OK
If you order more than one photo, please send only one email with the reference of each picture


:: Stéphane Compoint - 9 rue de la Vistule 75013 Paris France - Tel : +33 6 08 75 75 57 - email : sc@stephanecompoint.com ::
:: All rights reserved - www.stephanecompoint.com - This web site is for a professional use only ::
:: Login - © 2005 © 2012 - Realisation: Anakrome & iota ::